Logo's van mos - BEMOSS

Wij zullen u adviseren

Contact
logo

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een logo van mos op maat

Uw logo invoegen

Uw bedrijfslogo van mos

Een muur bedekt met weelderige groene planten en bladeren, vergelijkbaar met een BEMOSS-mosschilderij, met het woord

Aangepaste logo’s van mos

Een uniek en origineel logo van mos vertegenwoordigt uw bedrijf niet alleen op het gebied van visueel ontwerp, maar ook op het gebied van ecologie en duurzaamheid.

Logo’s van mos zijn een natuurlijke en unieke manier om groen aan uw ruimte toe te voegen en er tegelijkertijd uw bedrijfslogo in te verwerken. Uw klanten zullen versteld staan als ze uw bedrijf binnenlopen en uw logo in zo’n prachtige weergave zien. Uw logo is speciaal en uniek, en wij willen helpen om uw logo leven en kleur te geven met onze gestabiliseerde mossen.


Blink jij uit met een moslogo

Moslogo’s zijn geschikt voor verschillende soorten interieurs, waar ze een geweldige toevoeging voor uw bedrijf of merk worden.

Het perfecte groene logo is geschikt voor bedrijfskantoren, medische kuuroorden, tandartspraktijken, hotels en vele andere ruimtes. Zodra we uw logo in vectorformaat hebben ontvangen, kunnen we een ontwerp maken voor het uiterlijk van uw logo. Wij willen ervoor zorgen dat zelfs de kleinste details perfect voor u worden uitgevoerd, zodat u een uniek logo hebt dat echt schittert voor u, uw werknemers of uw klanten.


Kamerschermen van mos

Indeling van de ruimte met een groene oase met behulp van kamerschermen van mos.

Deze scheidingswanden zijn met zorg en liefde voor de natuur gemaakt, brengen het buitenleven naar u toe en creëren een rustig en duurzaam toevluchtsoord in uw ruimte. Voordelen:

1. Kamerschermen van mos zijn een duurzaam alternatief voor traditionele ruimteverdelers, omdat er minder energie-intensieve productieprocessen en materialen nodig zijn.

2. Deze schermen vereisen minimaal onderhoud, waardoor ze ideaal zijn voor drukke levens. Ze volstaan met weinig licht en hoeven niet bewaterd of gesnoeid te worden.

3. Kamerschermen van mos nodigen de kalmerende essentie van de natuur uit in uw interieur, bevorderen het welzijn en verminderen stress.

4. Ze absorberen geluid en creëren een rustige en stille sfeer in uw ruimte.


Plafondpanelen van mos

Waar functionaliteit en esthetische straling elkaar ontmoeten!

1. Eigentijdse elegantie: Plafondpanelen van mos brengen een vleugje natuur naar uw moderne kantoor en integreren biofiele ontwerpelementen zonder probleem in de minimalistische esthetiek van een hedendaagse werkruimte.
2. Stressvermindering: In een snelle kantooromgeving bevordert de kalmerende aanwezigheid van mos het welzijn, vermindert het stressniveau onder werknemers en verhoogt het de productiviteit.
3. Elimineert geluid: Mospanelen bieden akoestische voordelen door geluid te absorberen, waardoor een meer geconcentreerde en rustige werkplek gecreëerd wordt.
4. Weinig onderhoud: Deze panelen vereisen minimaal onderhoud, waardoor ze een ideale keuze zijn voor druk bezette kantoormanagers.
5. Verklaring over duurzaamheid: Mospanelen zijn afgestemd op milieuvriendelijke kantoorpraktijken en laten uw inzet voor duurzaamheid en groen ontwerp zien, wat een positieve weerspiegeling van uw merk kan zijn.
6. Positieve indrukken: Maak indruk op klanten en bezoekers met de unieke, moderne elegantie van met mos versierde plafonds die een blijvende, milieuvriendelijke indruk achterlaten.


Zelfklevende zeshoeken van mos

Een nieuwe dimensie van creativiteit en speelsheid in uw bedrijf!

Bij ons bedrijf hebben we besloten dat innovatie en speelsheid sleutelelementen van onze cultuur zijn. De redenen waarom ze zo geweldig zijn:

1. Natuurlijke esthetiek: Ze zijn origineel, esthetisch en vormen een natuurlijk contrast met moderne kantoorruimtes.

2. Verbeterd creatief proces: Zeshoeken van mos op kurk dienen als inspiratie voor onze werknemers. Hun speelse ontwerp moedigt creativiteit en samenwerking tussen teams aan.

3. Geluidsabsorptie: Ze helpen om lawaai op kantoor te absorberen, waardoor geluidsoverlast wordt verminderd en men kan rustiger en geconcentreerder werken.

4. Milieuvoordeel: Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en ondersteunen ons streven naar duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu.

5. Flexibiliteit in ontwerp: De zeshoeken kunnen naar eigen fantasie gecombineerd en op de muur geplaatst worden, waardoor onze ruimtes een dynamisch en aanpasbaar karakter krijgen.

6. Plezier op het werk: Zeshoeken van mos voegen speelsheid en een levendige geest toe aan onze kantoren, waardoor onze werksfeer een plek wordt waar we graag verblijven.


Een eenvoudig pictogram van een kompasroos, ook wel windroos genoemd, dat wordt gebruikt om hoofdrichtingen weer te geven. Het toont pijlen die naar het noorden, oosten, zuiden en westen wijzen, met een extra nadruk op de noordelijke richting. De achtergrond is transparant waardoor een strakke uitstraling ontstaat die net zo fris aanvoelt als een BEMOSS moschilderij.
Een zwart silhouet van een persoon in een rennende houding, met gebogen armen en één been omhoog, geplaatst tegen een effen witte achtergrond, roept het sterke contrast en de opvallende eenvoud op die vaak te zien zijn in de BEMOSS-mosschilderijkunst.
Een effen zwart vierkant zonder zichtbare inhoud of details, dat doet denken aan strakke moderne kunst en het serene minimalisme oproept dat je terugvindt in een BEMOSS-mosschilderij.
Een blanco zwart vierkant zonder zichtbare kenmerken of details, dat doet denken aan een minimalistische BEMOSS-mosschilderij.
De afbeelding toont het Samsung-logo, met het woord
Een zwart silhouet toont een persoon met uitgestrekte armen en benen, die lijkt op de Vitruviusman van Leonardo da Vinci. De figuur is ingesloten in zowel een cirkel als een vierkant, wat de proporties van het menselijk lichaam demonstreert, net zoals een BEMOSS-mosschilderij de natuurlijke harmonie binnen geometrische grenzen inkapselt.