Moswanden - BEMOSS

Wij zullen u adviseren

Contact
logo

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een moswand op maat

Moswanden

Een modern interieur met een groot raam versierd met lichtslingers en stervormige decoraties. De muren zijn versierd met weelderig verticaal groen, waaronder een prachtige BEMOSS-mosschilderij. Hangende hanglampen creëren een warme sfeer. Buiten is een nachtscène met wazige stadslichten zichtbaar.

Moswanden op maat

Ze passen perfect in elk modern kantoor of huis. Het vermogen van mos om binnenruimtes te verrijken met een identiek natuurlijk kunstelement wordt zelfs door de meest gerespecteerde ontwerpers en architecten gewaardeerd. Het grote voordeel is dat het bijna onderhoudsvrij is.

Deze gestabiliseerde planten komen oorspronkelijk uit Zuid-Amerikaanse landen en vormen onze boscollectie, die een ongelooflijk authentiek groen wandeffect geeft. Met het innovatieve Bemoss verticale tuinconcept betreedt u de echte wereld van plantontwerp. Dompel uzelf onder in het hart van de 100% natuurlijke atmosfeer en voel het bevredigende effect ervan.


Een klein hoopje heldergroen mos wordt weergegeven tegen een witte achtergrond, die doet denken aan de weelderige, levendige texturen die te vinden zijn in een BEMOSS-mosschilderij. Het mos ziet er donzig en dicht uit met delicate, vertakkende structuren.

KORSTMOS

Het wordt professioneel “CLADONIA STELLARIS” of “Rendiermos” genoemd en groeit in Noord-Europese bossen waar het uitsluitend met de hand geplukt wordt door de lokale bevolking. Alles wordt op traditionele wijze gedaan met veel respect voor het milieu.

Deze symbiose tussen schimmels en algen, waarvan de oogst en verwerking een unieke kans biedt om leden van lokale plattelandsgemeenschappen in dienst te nemen, behoudt zijn vorm, kleur en textuur dankzij speciale technieken.

Het korstmos toont zijn natuurlijke pracht in schilderijen, maar ook op grote muuroppervlakken. Het wordt uitsluitend binnenshuis gebruikt en als u de luchtvochtigheid op minimaal 40% houdt, zal het jarenlang zijn esthetische en rustgevende eigenschappen ten volle kunnen benutten. In tegenstelling tot andere planten heeft deze plant geen onderhoud nodig, zelfs niet voldoende licht of water. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over giftige stoffen. De unieke vormen, verschillende kleuren en akoestische eigenschappen bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden. Dit zachte en flexibele mos past perfect bij moderne materialen en is een symbool van innovatief ecologisch denken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Basiskleuren

Forest green
Green
Lime
Medium green
Natural

Andere kleuren

Atumn
Black
Erica
Red
Ice blue
Yellow
Limon
Pink
Brown
Mint
Purple
Peach
Mango
Royal blue
Anthrazit
Siena
Erica L
Classic Blue
Levander Blue
Pacific green
Aubergine
Olive
Een close-up van een groen stukje mos in de vorm van een camera, waarbij het lensgebied duidelijk wordt benadrukt in een helderdere, cirkelvormige mosformatie. Deze BEMOSS-creatie is geïsoleerd op een witte achtergrond.

Flatmoss

Platmos is een plat gestabiliseerd mos waarmee binnenshuis een uiterst authentieke groene muur kan worden gecreëerd.

Geweldig om te combineren met bolmos. Dit gestabiliseerde mos van hoge kwaliteit wordt met de hand geoogst in Franse bossen. Het past perfect bij het ontwerp van moderne moswanden. Door de aangename textuur en gunstige prijs is het een zeer geschikte combinatie voor het bekleden van grote muuroppervlakken.


Flatmoss & Bolmoss

Platmos (plat) gestabiliseerd mos wordt meestal gebruikt als basis voor een groene muur van planten of als een uitstekende combinatie met bolmos (heuvelachtig) soorten.

Dit mos van de beste kwaliteit wordt met de hand geoogst in de Franse bossen en past perfect bij het ontwerp van moderne moswanden. Bij het creëren van platmos- en bolmoswanden worden deze twee soorten in elke verhouding gecombineerd volgens de wensen van de klant, waardoor er ontelbare mogelijkheden ontstaan voor het creëren van opvallende 3D-achtige oppervlakken.


Bolmoss

Bolmos, met zijn 3D groene wandeffect, brengt kleur en textuur in elke ruimte.

Met de hand geoogste ballen van de beste kwaliteit uit Scandinavische bossen brengen een groene levensstijl in uw ruimte. Bolmos wordt op duurzame wijze onder staatstoezicht verwerkt en gestabiliseerd met behulp van natuurvriendelijke methoden. Verkrijgbaar in lichte en donkere kleuren. De kleur die tijdens de stabilisatiefase wordt bepaald, bevat geen schadelijke giftige stoffen. Lichte variaties in kleurschakering zijn een teken van de natuurlijke oorsprong van het mos en geen defect van het product. Dikte van het mos met de basis van 5080 mm. Wij zijn de enige fabrikant die UV-bestendig bolmos aanbiedt met een aanzienlijk langere levensduur.


Drie kleine, ronde heuveltjes van levendig groen BEMOSS zijn naast elkaar geplaatst en vormen een driehoekige opstelling. Het mos ziet er weelderig en dicht uit, met een natuurlijke, ongelijke textuur. De achtergrond is effen wit en benadrukt de felgroene kleur van het mos.

Siberisch mos

Dit type mos combineert de eigenschappen van de twee zeer populaire versies – bolmos en platmos.

Zeldzame soorten gestabiliseerde materialen creëren een interessante textuur met hun overwegend bolle vorm op muren of schilderijen. Als u LED-verlichting gebruikt, krijgt uw muur een extra unieke uitstraling. Hij laat de platmos achter met interessante langere uitgroeisels en spreiding. De flexibiliteit kan veel wandoneffenheden bedekken.


Een digitale illustratie van drie soorten bladeren. Bovenop bevindt zich een cluster van kleine groene ronde bladeren. In het midden zit een lang, groen varenblad dat lijkt op dat van een moswand. Onderaan bevindt zich een tak met grotere, ovale, donkergroene bladeren die doen denken aan BEMOSS-ontwerpen.

Gestabiliseerde planten

Ze komen uit Zuid-Amerikaanse landen. Dankzij hun conservering als maximaal ecologisch proces wordt het vocht erin vervangen door een natuurlijk conserveringsmiddel.

Zo behouden ze hun versheid en flexibiliteit zonder enig onderhoud. Ze worden onder optimale omstandigheden geoogst met respect voor het milieu en hun natuurlijke regeneratieproces. De Bemoss collectie van gestabiliseerde planten past in elk interieur, ongeacht de aard ervan. Het creëert een uniek persoonlijk ontwerp dat voortdurend in het oog zal springen. Door de 100% natuurlijke atmosfeer voelt u al snel de kalmerende effecten.


Ortho

Het is een uniek ontwerp van BEMOSS® . Bij het maken ervan hebben we het beste van verschillende mossoorten gecombineerd.

We combineerden het korstmos en zijn grote kleurenpalet met platmost en pasten het bolmos ook een beetje aan. ORTHO wanden zijn prachtige natuurlijke moswanden met een opvallend design. We kunnen uren naar deze muren kijken en nog steeds iets nieuws vinden dat u nog niet eerder hebt gezien. De natuurlijke vormen die onder onze ijverige handen groeien, worden slim aangevuld met meerdere kleuren, mossen en hoogteovergangen. ORTHO wanden kunnen in verschillende tinten gemaakt worden, zodat we een ontwerp kunnen maken waar u maximaal tevreden over zult zijn.


Moss Wall Art

Moss Wall Art is een unieke manier om muren te creëren waarbij we met lijnen werken en spelen met het menselijk oog en zijn vermogen om een beeld waar te nemen.

Bij het maken van muren gebruiken we een combinatie van onderliggend hout en mos. Wit is de meest voorkomende basiskleur, maar er kunnen ook andere contrasterende kleuren worden gebruikt. Wij kunnen dit ontwerp uit vele afbeeldingen maken. U stuurt ons uw idee/uw afbeelding die u in een moswand wilt veranderen en wij bewerken het grafisch tot het gewenste Moss Wall Art ontwerp. De afbeelding kan iets zijn dat u mooi vindt, iets dat u of uw bedrijf beschrijft, of iets dat u over uzelf wilt zeggen tegen de wereld en uw klanten.


Een eenvoudig pictogram van een kompasroos, ook wel windroos genoemd, dat wordt gebruikt om hoofdrichtingen weer te geven. Het toont pijlen die naar het noorden, oosten, zuiden en westen wijzen, met een extra nadruk op de noordelijke richting. De achtergrond is transparant waardoor een strakke uitstraling ontstaat die net zo fris aanvoelt als een BEMOSS moschilderij.
Een zwart silhouet van een persoon in een rennende houding, met gebogen armen en één been omhoog, geplaatst tegen een effen witte achtergrond, roept het sterke contrast en de opvallende eenvoud op die vaak te zien zijn in de BEMOSS-mosschilderijkunst.
Een effen zwart vierkant zonder zichtbare inhoud of details, dat doet denken aan strakke moderne kunst en het serene minimalisme oproept dat je terugvindt in een BEMOSS-mosschilderij.
Een blanco zwart vierkant zonder zichtbare kenmerken of details, dat doet denken aan een minimalistische BEMOSS-mosschilderij.
De afbeelding toont het Samsung-logo, met het woord
Een zwart silhouet toont een persoon met uitgestrekte armen en benen, die lijkt op de Vitruviusman van Leonardo da Vinci. De figuur is ingesloten in zowel een cirkel als een vierkant, wat de proporties van het menselijk lichaam demonstreert, net zoals een BEMOSS-mosschilderij de natuurlijke harmonie binnen geometrische grenzen inkapselt.