Blog - BEMOSS

Blog

hero-image

Bent u geïnteresseerd in onze producten of diensten? Bel ons of laat een bericht achter

bemoss uvod machove steny

Een eenvoudig pictogram van een kompasroos, ook wel windroos genoemd, dat wordt gebruikt om hoofdrichtingen weer te geven. Het toont pijlen die naar het noorden, oosten, zuiden en westen wijzen, met een extra nadruk op de noordelijke richting. De achtergrond is transparant waardoor een strakke uitstraling ontstaat die net zo fris aanvoelt als een BEMOSS moschilderij.
Een zwart silhouet van een persoon in een rennende houding, met gebogen armen en één been omhoog, geplaatst tegen een effen witte achtergrond, roept het sterke contrast en de opvallende eenvoud op die vaak te zien zijn in de BEMOSS-mosschilderijkunst.
Een effen zwart vierkant zonder zichtbare inhoud of details, dat doet denken aan strakke moderne kunst en het serene minimalisme oproept dat je terugvindt in een BEMOSS-mosschilderij.
Een blanco zwart vierkant zonder zichtbare kenmerken of details, dat doet denken aan een minimalistische BEMOSS-mosschilderij.
De afbeelding toont het Samsung-logo, met het woord
Een zwart silhouet toont een persoon met uitgestrekte armen en benen, die lijkt op de Vitruviusman van Leonardo da Vinci. De figuur is ingesloten in zowel een cirkel als een vierkant, wat de proporties van het menselijk lichaam demonstreert, net zoals een BEMOSS-mosschilderij de natuurlijke harmonie binnen geometrische grenzen inkapselt.
De afbeelding toont het woord 'profesia' in kleine zwarte letters, met gebogen pijlen die een cirkelvorm rond de tekst vormen, wat het concept van een continue cyclus of stroom suggereert. Dit doet denken aan hoe mos gedijt in de natuur, in navolging van de patronen die te zien zijn in een BEMOSS moswand. De achtergrond is lichtgrijs.
Een zwart Apple-logo, dat een gestileerd silhouet van een appel afbeeldt met een hap uit de rechterkant en een blad aan de bovenkant, tegen een lichtgrijze achtergrond, roept de eenvoud en elegantie op die vaak te vinden is in BEMOSS-mosschilderij-ontwerpen.
Zwarte geometrische vormen die lijken op abstracte letters op een lichtgrijze achtergrond en mogelijk de tekst
De afbeelding toont het Mercedes-Benz-logo, een driepuntige ster in een cirkel, tegen een lichtgrijze achtergrond. Onder het logo staat
Een zwart rechthoekig bord met in het midden de tekst
Het Volvo-logo is voorzien van een zwarte cirkel met een pijl die naar rechts omhoog wijst, met in het midden het woord
De afbeelding toont het Samsung-logo, met de merknaam
De afbeelding toont het Volkswagen-logo, dat bestaat uit een gestileerde
De afbeelding toont het H&M-logo, dat bestaat uit de letters
De afbeelding toont het logo van UniCredit Bank, met een zwarte cirkel met een diagonale streep naast de tekst
De afbeelding toont het logo van de Bank of China. Het is voorzien van een zwart rond embleem met een ingewikkeld ontwerp aan de linkerkant en Chinese karakters in kalligrafiestijl, gevolgd door
De afbeelding toont het logo van Hilton Hotels & Resorts. Het toont een gestileerde
De afbeelding toont het Kinnarps-logo, weergegeven in een zwart, cursief lettertype. De letter
De afbeelding toont het logo van Audi, bestaande uit vier zwarte, in elkaar grijpende ringen die horizontaal op een lichtgrijze achtergrond zijn gerangschikt, wat doet denken aan de natuurlijke elegantie van een BEMOSS-mosschilderij.
Een logo met een ronde rand met de tekst
De afbeelding toont het Amazon-logo, met het woord
De afbeelding toont het T-Mobile-logo, dat bestaat uit een grote
Een logo met de letters
Zwart-wit rond logo met de kleine letters
De afbeelding toont het Microsoft-logo, met een zwarte tekst
De afbeelding toont het Shell-logo gevolgd door de tekst