Moss Friends - BEMOSS

Moss Friends

Moss Friends van BEMOSS® is een gelimiteerde editie van fantastische mosdieren, die we allemaal met liefde met de hand maken en gebruik maken van mos uit Noorse bossen. Onze Mosvrienden zullen leuke metgezellen zijn in uw kinderkamer. Iedere kleine jongen of ieder meisje kan hier zijn favoriete mosvriendje vinden, waarmee ze de kinderkamer kunnen verfraaien. Vergeet niet… Mosvrienden zijn niet graag alleen, daarom zijn ze altijd het beste met andere mosdieren. Stel je vriendengroep samen die een glimlach op je gezicht zal toveren. Mosdieren kun je als een schilderij aan de muur bevestigen, maar je kunt ze ook op een plank of op een andere plek zetten vanwaar ze een mooi uitzicht hebben.

Moss Friends by BEMOSS®     ze zijn een leuke en unieke interieuraanwinst voor elke kinderkamer. We weten vaak niet hoe we de grote lege delen van de muren in de kinderkamers van onze dierbaren aangenamer moeten maken. Mosdieren zijn niet alleen schattig en mooi, maar ze zullen ook iets voor uw kinderen betekenen. Het zijn dieren die ze al kennen, of ze gaan er nog iets nieuws over leren. Een mosdier is niet alleen een hersenloze decoratie, het is een echte vriend van je kinderen.

Bij elk mosdier ontvang je van ons een prachtig kleurboek, waarin je alle dieren vindt die je naar eigen fantasie en fantasie kunt inkleuren.

Moss Friends by BEMOSS® zijn het auteursrecht van BEMOSS s.r.o.

Bent u geïnteresseerd in onze producten of diensten? Bel ons of laat een bericht achter

bemoss uvod machove steny